O podjetju

PODJETJE 
Domex je zasebno podjetje z dolgoletno tradicijo dobrega poslovanja na področju uvoza in distribucije. Uvrščamo se med eno izmed najhitreje rastočih distribucijskih podjetij s področja informacijskih tehnologij na slovenskem trgu, ki svoje storitve zaokrožuje z e-poslovanjem. 

Ponosni smo, da zastopamo izdelke nekaterih najbolj prestižnih IT blagovnih znamk v segmentih periferne računalniške opreme, pametnih telefonov in tabličnih računalnikov: NETGEAR, PCTV SYSTEMS, SONY CREATIVE SOFTWARE, LaCie, NERO, SNOM, DJI, Thrustmaster, Cambridge ter mnogo drugih. Verjamemo, da lahko z učinkovito uporabo modernih načinov poslovanja dodajamo vrednost svojim storitvam. 

Temelj naše storitvene dejavnosti predstavlja mlad in dinamičen kolektiv, ki v stimulativnem okolju dosega zastavljene cilje. Veliko pozornosti namenjamo izobraževanju ljudi v prodajni mreži in kakovostni tehnični podpori ter servisu, storitvam, ki jih cenijo predvsem naši končni uporabniki. Odlikuje nas fleksibilnost, odzivnost, hitra implementacija sodobnih prodajnih orodij in zanesljiva dobava blaga s sledljivostjo v Sloveniji in Evropi. Naša največja konkurenčna prednost so izkušnje in poznavanje zakonitosti delovanja lokalnega trga, kamor štejemo širšo regijo.

POSLANSTVO 
S storitvami, ki temeljijo na najsodobnejših trendih v logistiki in so podprte z najnovejšo informacijsko tehnologijo, partnerjem omogočamo hitrejši razvoj in pomembno konkurenčno prednost. Svojim sodelavcem nudimo stimulativno okolje za osebni in profesionalni razvoj.

VIZIJA 
S kakovostnimi storitvami postati vodilni distributer v regiji, ki s svojo učinkovitostjo predstavlja najboljšo poslovno prakso v logistiki in distribuciji za številna regijska podjetja.

STRATEŠKI CILJI
-postati vodilno distribucijsko podjetje v regiji na IT področju
-stabilna rast vrednosti podjetja
-gradnja in vzdrževanje dolgoročnih poslovnih odnosov s partnerji
-uresničevanje kratkoročnih ciljev podjetja